al contingut a la navegació Informació de contacte

Benvinguda!

T'està rondant pel cap pujar a viure al Pirineu? Potser hi vius fa poc i necessites un cop de mà? Hi portes tota la vida o vius des de fa molts anys i vols estar al corrent del dia a la vall? Si has respost que sí a qualsevol de les preguntes anteriors, aquesta web és per tu!

Aquí podràs trobar tota la informació sobre el dia a dia, les activitats i esdeveniments, les notícies destacades, el funcionament i horaris dels diferents consultoris mèdics, els serveis i transports disponibles. També podràs consultar qüestions sobre l'habitatge, tant si ets propietari i vols llogar com si cerques una nova vivenda, les diverses associacions i entitats de la zona i molts altres assumptes d'interès.

I, com que sabem que els canvis a vegades són complicats, si ets nouvingut o nouvinguda, volem facilitar-te tot el que puguem aquest procés d'arribada i integració. Si tens cap pregunta o necessites més informació pots contactar directament amb el nostre tècnic de desenvolupament local a través de la següent adreça de correu: aodl@vallsdecardos.com

Volem crear entre tots i totes, unes valls vives i obertesarrelades a la terra i orientades al futurSom pobles petits amb molt d'encant i un munt d'oportunitats per tu!

Fem-hi vida! 

Document Actions