al contingut a la navegació Informació de contacte

Serveis

Necessites transport?

Disposem d'un servei de Transport a la Demanda, que compta amb dues línies (Tavascan-Sort i Tavascan-Llavorsí). T'informem del seu funcionament i horaris, i dels possibles enllaços.

Serveis Mèdics

A les Valls de Cardós no es disposa de CAP (Centre d'Atenció Primària), essent el més proper el de Sort. Per a poder donar una resposta a les necessitats sanitàries, però, disposem de consultoris mèdics a Ribera de Cardós, Lladorre i Tavascan.

Serveis Socials

Els serveis socials bàsics es gestionen a través del Consell Comarcal del Pallars Sobirà (Sort) i es pot contactar al 973 62 01 07.

Serveis Digitals

Comptem amb un voluntari informàtic que et pot assessorar sobre dubtes i consultes d'àmbit digital i de connectivitat, tràmits online i orientació en material informàtic. Podeu consultar els serveis d'atenció que ofereix i contactar-hi.

Equipaments Esportius

Tens ganes de fer esport? Les Valls de Cardós disposem de diverses instal·lacions esportives.

Gestió residus

A les Valls de Cardós hi ha dos formes de gestió dels residus, depenent del municipi i dels pobles: Servei de recolllida selectiva "Porta-Porta" i recollida convencional en contenidors. Consulta'n el funcionament.

Document Actions